Workshops

P1050360

In mijn atelier aan huis geef ik workshops schilderen.

Een workshop schilderen geeft niet alleen plezier het raakt je ook. Het doet wat met je. Het gebruik van mooie kleuren, de geur van de verf……

En wat een mogelijkheden waar je allemaal mee kunt schilderen, het gebruik van penselen is 1 optie maar wat een arsenaal aan mogelijkheden zijn er om de verf op een doek te brengen !   Sponsjes, plastic-kaartjes eventueel met de vingers,  ijs-stokjes etc.  Een veel gehoorde zin is: Ja, maar ik kan niet goed schilderen…… maar dat HOEFT ook niet !!  Bij mij mag je schilderen wat je wilt,  dus zonder thema’s, in een heel ontspannen sfeer. Gezellig in groepsverband of individueel.

Schilderen kan heel therapeutisch werken, dus ook voor deze doelgroep is het heerlijk om op ontspannen muziek, je fantasie de vrije loop te laten gaan op het doek.  Er zijn al heel wat mensen gelukkig mijn atelier uit gegaan. wat is er mooier dan dat ?

Ook verjaardagspartijtjes kunnen bij mij georganiseerd worden. In overleg met de ouders kan ik een schilder middag organiseren met een feestelijk tintje. Dan zorg ik voor slingers ballonnen en lekkers . Eventueel een verjaardagstaart.  En is er mogelijkheid om  frietjes met knakworstjes te eten.

De prijs van een workshop schilderen is: 12,50 per uur, per persoon ( Minimaal heb je 2 uur nodig om een schilderij te realiseren), inclusief een schildersdoek, materiaal en een kopje thee of een glaasje wijn. De workshops worden in de middag en avond georganiseerd. Wanneer het om een verjaardagspartijtje gaat inclusief frietjes en lekkers dan is de prijs in overleg.

Voor informatie belt u : 0320-840777 (Alleen bereikbaar in de middag ) of u belt naar o6-42842678  (alleen bereikbaar in de middag)

 

 

 

 

 

2 comments


  1. Everything is very open with a very clear clarification of the issues.
    It was definitely informative. Your site is very helpful.
    Many thanks for sharing!

    Review my homepage – http://normo.co.uk/aRg

  2. Below you will discover the link to some sites that we assume you need to visit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>